Jégkár- és horpadásjavítás fényezés nélkül

A jégkár és horpadások fényezés nélküli javításához speciális eszközökre van szükség. A megtisztított felületet sötét műhelyben, speciális lámpával világítom meg, így azok a sérülések is láthatóvá válnak, amelyeket szabad szemmel, nappali fénynél észre sem lehet venni.

Ezután bejelölöm a sérüléseket a karosszéria-elemeken, majd következhet a javítás a kifejezetten jégkárok és horpadások javítására szolgáló acélpálcákkal. A pálcák különböző méretben és kiképzéssel készülnek azért, hogy minden elemhez és minden sérüléshez a megfelelőt lehessen használni, így nem akadály az sem, ha a horpadás a tetőbordában van. A fényezés nélküli technikához készült pálcák speciális kiképzésének köszönhetően az autót nem kell megbontani. mindegy, hogy autója milyen típusú, használt, vagy új kocsi, az eredmény egyformán tökéletes lesz.

A jégkár és horpadások okozta sérülések fényezés nélküli javításának előnyei:

  • 100 százalékos eredmény (eredeti állapot helyreállítása)
  • nincs értékcsökkenés (mivel nem kell gittelni, fényezni, az autó értéke nem csökken)
  • olcsóbb, mint a hagyományos technika (a jégeső által okozott sérülések és a horpadások számától függően a fényezés árának 50-70 százaléka)
  • gyors megoldás (a hagyományos technikával való javítás esetében legalább egy hétig kell nélkülöznie az autóját, míg a fényezés nélküli javítás – szintén a sérülések számától függően – néhány órát, legfeljebb 1-2 napot vesz igénybe.)
to top